In perioada 24 - 27 aprilie cofetaria va fi inchisa

Curs Cofetar

Cursuri de Cofetar

Meseria de cofetar se fura, nu se invata! Noi suntem gata sa ne lasam pradati de cunostinte!

Esti un cofetar din provincie care doreste sa stie cu ce se mananca, la propriu si la figurat, aceasta meserie? Vrei sa iti cresti propria cofetarie si sa o transformi intr-un lant de succes, apreciat si degustat de cei mari si cei mici din orasul tau? Urmaresti sa furi meserie si sa pui experienta la crescut pentru ca ea sa dospeasca in propria ta patiserie? Daca raspunsul tau la toate aceste intrebari este pozitiv, atunci iti uram bun-venit! Pentru ca noi, cei de la Cofetaria Armonia, suntem gata sa iti oferim pe tava (fara frica, nu e fierbinte) toate cunostintele si tot ce am acumulat noi in ani si ani de experienta, atat din frumoasa bucatarie traditional romaneasca, cat si din notoria bucatarie frantuzeasca!

Ce iti oferim?

Vrem sa devii mai bun! Vrem ca tu sa ne vizitezi laboratorul si dupa ce iti revii din uluiala, sa iti pui sortul si tichia in cap si sa pui osul la treaba. Pentru ca, probabil asa cum ti-ai dat seama pana acum daca ai cochetat cat de cat cu patiseria, aceasta meserie este una ingrozitor de frumoasa. Vei fi acoperit in permanenta de faina, dar si de laude, daca iti faci treaba cum trebuie! Vei fi cu mainile mereu adanc infipte in coca pe care o vei modela, dar cu aceleasi maini vei strange si mainile oamenilor care iti sunt recunoscatori ca le-ai facut aniversarea mai frumoasa, sarbatorile mai inmiresmate si zilele pline de savoare. Nu e usor, stim! Dar suntem dispusi sa te invatam, pas cu pas si reteta cu reteta, tot ce trebuie sa stii despre arta cofetariei si patiseriei. Pentru ca daca nu esti putin artist atunci cand gatesti, oricat de buna va fi o prajitura, va lipsi acea senzatie electrizanta care te invaluie, la inceput socant, apoi din ce in ce mai placut, in momentul in care vezi o prajitura apetisanta sau un produs de patiserie aburind in fata ta! Si noi nu vrem ca acea senzatie sa lipseasca! Asadar:

  • Te instruim timp de 3 luni, pana cand furi indeajuns de multa meserie de la noi incat sa pleci multumit
  • Daca te astepti ca la finalul acestei sesiuni sa primesti altceva decat maini pe care inca este aluatul crud, crema pe degete si haine imbibate cu mirosul prajiturilor, atunci aceasta sesiune de instruire nu este pentru tine! Noi oferim experienta de care ai nevoie, nu o bucata de hartie de copt cu stampile!
  • Un instructor cu mare experienta, care si-a facut studiile in Franta si a exersat in Romania pana cand prajiturile sale au obtinut savoarea ambelor taramuri magice in ale bucataritului

Ce iti cerem?

Nu iti cerem prea multe lucruri in schimb, fiindca suntem gata sa ne lasam jefuiti de expertiza, asa cum am mai spus. Iata cam ce ne-am dori de la tine:

  • O inima usoara si bine crescuta, ca un cozonac de Craciun, care sa fie alaturi de retetele pe care le inveti si de meseria la care te-ai inhamat
  • O minte limpede si dorinta imensa de invatare si munca
  • Sa ne spui in ce stadiu esti in ale cofetaritului, pentru a sti ce trebuie sa te invatam mai intai. Daca esti la inceput, vom fi bucurosi sa te invatam tot ce stim, iar daca ai deja putina experienta, intotdeauna e loc de mai mult.

Cofetaria Armonia iti sta la dispozitie daca doresti sa calatoresti la Bucuresti si sa inveti sa cofetaresti! Nu uita:

  • Trebuie sa fii din provincie!
  • Inveti cate o reteta pe rand (tariful este de 1000 de euro/reteta invatata bine-bine)!
  • Vei avea parte de minim de 3 luni de instruire, deci timp berechet sa furi tot ce stim!

Formular de inscriere


Click