In perioada 24 - 27 aprilie cofetaria va fi inchisa

Candy Bar 

Nota pentru categoria Candy Bar : 3.77/ 5 bazat pe 44 voturi.

Cere oferta
Candy Bar Nunta

Candy Bar pentru Nunti si Botezuri

Candy Bar-ul este cu adevarat un mod inedit de a decora o petrecere cu prajituri! Astazi, o petrecere mare fara un Candy Bar personalizat isi pierde din farmec, mai ales ca intr-o adunare mare exista cu siguranta nenumarati profticiosi. Farmecul unui Candy Bar nu sta doar in varietatea de prajituri, speciale pentru toate gusturile, ci si in modul in care poate incununa o sala de evenimente prin simpla sa prezenta!

Candy Bar pentru diverse evenimente - Nunti si Botezuri

Candy Bar-ul pentru evenimente este modul prin care Cofetaria Armonia te suprinde din nou! Pentru evenimentele speciale, pe care le doresti a fi perfecte, noi iti oferim o solutie moderna, aflata in tendintele actuale, pentru a satisface poftele tuturor invitatilor! Si, dupa cum bine stii, gusturile sunt diferite, iar mergand pe aceasta premiza, un candy bar este solutia pe care ti-­o propunem pentru a oferi varietatea dulciurilor aflate acum la discretia pofticiosilor! Vom crea o adevarata poveste a celor mai speciale retete, iar cu ajutorul nuantelor vom face ca specialul candy bar sa fie atractia serii!

Indrazneste sa fii unic in alegerile tale, iar noi te vom multumi prin calitatea deserturilor care alcatuiesc cu succes candy barul menit sa faca din petrecerea ta un eveniment de mare anvergura

Candy Bar Botez
Click