In perioada 24 - 27 aprilie cofetaria va fi inchisa

Torturi la comanda 

Torturile la comanda reprezinta unul din modurile cele mai avantajoase de a obtine regele dulce al petrecerilor. Cofetaria Armonia se asigura ca torturile comandate online sunt foarte savuroase din momentul in care au iesit din laboratorul maestrilor cofetari, pana in momentul in care ajunge la client si la petrecere. Comenzile torturilor de la aceasta cofetarie online trebuie facute cu cateva zile inainte, in functie de complexitatea realizarii torturilor la comanda.

Filtreaza

Nota pentru categoria Torturi la comanda : 3.36/ 5 bazat pe 169 voturi.

Torturi la comanda in Bucuresti

Torturile la comanda in Bucuresti sunt aliatul oricarei gazde de petrecere! Pornind la drum cu speranta si luand in calcul proverbul conform caruia "Ambitia este aliatul perfect al invingatorului", astazi ne mandrim cu o variatete de retete pentru torturile achizitionate pe comanda, adevaratele delicii care definesc gloria si performanta artei culinare din cofetaria noastra! Desi egocentrismul nu este unul dintre elementele care ne definesc, Armonia nu este doar o simpla cofetarie, ci ea gazduieste departamente speciale si pentru prepararea traditionalelor produse de patiserie sau pentru pregatirea faimoaselor preparate cu specific culinar international! Astfel, clientii nostri pot alege, in functie de propriile preferinte si nevoi, delicii spectaculoase care vor aduce zambetul pe chipul lor, presarand o nota de eleganta si rafinament in cadrul oricarui tip de eveniment!

Parfumurile delicate si subtile impreuna cu intensele arome sunt combinatia perfecta a unui desert care va capta toate papilele gustative! Torturile realizate la comanda reprezinta cheia succesului oricarui eveniment astfel ca, pentru reusita dumneavoastra, ne inarmam de fieare data cu cele mai inovative “arme” pentru a crea cele mai ingenioase aparitii, indiferent daca vorbim despre:

·         Torturile pentru nunta sau cele pentru botez

·         Pentru aniversare

·         Pentru petreceri

Tort la comanda de la Cofetaria Armonia si petrecerea poate sa inceapa

Echipa noastra de cofetari profesionisti indeplineste cu acuratete fiecare preferinta, astfel ca orice tort realizat pe comanda va satisface atat poftele, cat si nevoile. Ne mandrim cu evolutia pe care am avut-o de-a lungul timpului, tocmai ea fiind cea care ne-a ajutat ca astazi sa va oferim posibilitatea de a comanda tortul in functie de propriile dorinte.

Mai mult decat atat, torturile pot fi personalizate in functie de propriile preferinte, iar noi va asiguram ca suntem acea echipa de cofetari profesionisti capabila sa respecte toate indicatiile oferite pentru ca produsul dorit sa va incante toate simturile! Achizitionand torturi realizate in regim de comanda veti fi intampinati de adevaratele delicii frantuzesti regasite in preparatele romanesti pregatite cu mare grija in laboratoarele noastre de specialitate dotate cu cele mai modern echipamente de profil!

Va invitam in paradisul nostru online sau in locatia fizica pe str. Campia Libertatii, nr. 46, sector 3, Bucuresti pentru a incepe o armonioasa colaborare in care satisfacerea preferintelor dumneavoastra va fi principalul nostru obiectiv!

Click