In perioada 24 - 27 aprilie cofetaria va fi inchisa

Torturi personalizate 

Torturi personalizate in modele si gusturi feluri! Puteti opta pentru torturile personalizate, alegand oricare din retetele asupra carora ne-­am indreptat toata pasiunea si cunostintele in arta culinara de specialitate.

Filtreaza

Nota pentru categoria Torturi personalizate : 4.05/ 5 bazat pe 42 voturi.

Torturi personalizate online cu un design inedit

Torturi personalizate printr-un simplu “La multi ani” ? Poti crea mai mult decat atat, precum un design inedit care va transmite zeci de sentimente si mii de emotii! Noi, cofetaria Armonia, suntem in permanenta pregatiti pentru a va surprinde cu cele mai deosebite torturi personalizate inglobate intr-un amalgam de savori armoatizate cu delicatete dupa conceptele rafinate din bucataria frantuzeasca! Nu spunem niciodata nu provocarilor, iar acesta este unul dintre atuurile pe care le-am obtinut in urma nenumaratelor solicitari pe care le-am indeplinit cu brio, aducand de fiecare data un zambet cald pe chipul clientilor nostri!

Gusturile intense ale torturilor pe care le personalizam in functie de preferintele dumneavoastra sunt cu adevarat spectaculoase si nemaintalnite astfel ca, autenticitatea produselor pe care le cream in laboratoarele noastre este cu desavarsire principala caracteristica care ne plaseaza in topul celor mai apreciate cofetarii din Bucuresti! Mai mult decat atat, nu suntem doar o simpla cofetarie, ci activitatea maestrilor cofetari se plaseaza si in zona produselor de patiserie, laudandu-ne cu:

  • Mirosul delicios al cozonacilor
  • Gustul intens al rulourilor cu branza
  • Savoarea de mult pierduta a saleurilor cu chimen ca la mama acasa

Acestea sunt doar cateva dintre preparatele care le definesc maestria intr-ale patiseriei!

Tort personalizat cu specific frantuzesc, pentru un deliciu de exceptie!

Torturile personalizate sunt adevarate delicii pentru toti ei care doresc sa descopere aromele frantuzesti! Deserturile Armonia devin de-ndata piesele de rezistenta ale oricarui eveniment, rasfatand invitatii cu savorile intense ale mousse-ului de ciocolata si a cremelor din fruncte proaspete, adevaratele placeri care vor satisface pana si cele mai pretentioase pofte! Pentru a rasplati fidelitatea clientilor, am pornit o adevarata revolutie in tot ceea ce inseamna procesul de comanda al preparatelor noastre, asigurandu-te ca produsele comandare sa respecte cele mai optime conditii!

A fi eficient si eficace in acelasi timp, este un lucru de care se bucura Cofetarul Armonia astfel ca, orice client va avea pe masa tortul personalizat in timp optim pentru a da startul petrecerii.

Comandand online sau telefonic torturile personalizate marca Armonia, va veti infrupta alaturi de invitati cu cele mai intense armoe regasite intr-un amalgam complex de culori pastelate si texturi fine! Daca doriti sa ne vizitati inainte de a realiza o comanda, va asteptam cu nerabare la sediul cofetariei noastre aflat pe str. Campia Libertatii, nr. 46, sector 3, Bucuresti!

Click