In perioada 24 - 27 aprilie cofetaria va fi inchisa

Termeni si conditii

Prin achizitionarea produselor de cofetarie si patiserie din magazinul nostru online va supuneti urmatorilor termeni si conditii pe care le veti regasi in cele ce urmeaza:

  • Site-ul www.cofetariaarmonia.ro este in proprietatea exclusiva a Cofetariei Armonia! Orice material, descriere sau serviciu regasit pe site-ul nostru sub orice forma s-ar afla nu poate fi preluat si utilizat ca atare. In cazul in care se produce acest lucru, Cofetaria Armonia va pune in aplicare normele de despagubire pentru incalcarea dreptului de autor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

  • Oricand va fi nevoie, Cofetaria Armonia isi aloca dreptul de a modifica, cat si de a completa aceasta lista de termeni si conditii pe care o pune in permanenta la dispozitia dumneavoastra.

  • Informatiile pe care le veti furniza in formularul de comanda au caracter personal, Cofetaria Armonia utilizandu-le strict pentru a pune in aplicare livrarea produselor achizitionate. De asemenea, toate datele personale pe care le veti oferi vor fi folosite doar de Cofetaria Armonia, aceasta asumandu-si responsabilitatea ca acestea nu vor fi folosite de alte persoane terte.

  • Odata confirmata comanda, dumneavoastra ca si client va veti supune in totalitate tuturor termenilor si conditiilor pe care le regasiti in acesta descriere. Acceptarea comenzii va fi considerata ca si finalizata in momentul in care dumneavoastra veti confirma verbal faptul ca va mentineti solicitarea pentru livrarea comenzii.

  • Produsele pe care le veti comanda nu se pot returna!

  • Produsele detinute de cofetaria Armonia sunt supuse in totalitate normelor de igina si alimentatie, conform legii in vigoare.

  • Exista posibilitatea ca livrarea produselor de cofetarie sa intampine anumite dificultati precum conditiile meteorologice nefavorabile sau alt tip de eveniment care nu intra in  responabilitatea cofetariei Armonia. In acest caz, nu ne asumam responsabilitatea pentru livrarea care poate suferi intarzieri.  

  • In cazul comenzilor mai speciale, timpul de timpul de livrare poate varia in functie de complexitatea acestora. Astfel, veti fi informat de la inceput cu privire la acest lucru!

  • Daca vor exista anumite neintelegeri intre Cofetaria Armonia si clientii sai, vom opta pentru rezolvarea pe cale amiabila. In caz contrar, neintelegerile vor fi rezolvate apeland la organele specializate!


Click