In perioada 24 - 27 aprilie cofetaria va fi inchisa

Pasiunea pentru gastronomie am mostenit-o din familie, tatal meu fiind mentorul si cel care mi-a insuflat cu toata dragostea sa si prin puterea exemplului arta de a realiza cele mai delicioase deserturi. Inca de mic, bucataria a fost spatiul in care imi puneam in aplicare creativitatea, incercand sa urmez cu strictete toate indicatiile retetelor tatalui, un adevarat cofetar caruia ii datorez renumele Cofetariei Armonia de astazi.

Fiind o traditie de familie din tata in fiu, cofetaria noastra isi regaseste existenta pe piata inca inainte de anii '90, vreme in care deserturile si produsele de patiserie erau extrem de apreciate. Dorindu-mi din ce in ce mai mult sa perseverez in acest domeniu, mi-am urmat studiile gastronomice in Franta, acolo unde m-am specializat in domeniul cofetariei reusind astfel sa imi finalizez studiile cu " Magna cum laude" , statut pe care il port cu mare mandrie astazi. Francezii sunt adevarati experti intr-ale cofetariei, ei fiind cei care inventeaza si reinventeaza cele mai savuroase gusturi demne de adevaratii pofticiosi, iar eu am intreprins de la ei cele mai ascunse taine  in arta dulciurilor pe care astazi le realizez cu mare placere pentru clientii Armonia.

Dorinta de a continua afacerea familiei, cat si din dorinta de a aduce renumitele gusturi frantuzesti pe taram romanesc a reprezentat impulsul de a crea cele mai delicioase retete in care se regasesc gusturi unice si savuroase intr-un mixt de texturi nemaintalnite! Majoritatea produselor pe care le folosesc in obtinerea tuturor produselor din cofetaria Armonia sunt aduse direct din tara care m-a invatat cum sa fiu un adevarat artist intr-ale deserturilor, Franta fiind renumita pentru calitatea ingredientelor de cofetarie! In plus, francezii au un mare respect pentru tot ceea ce inseamna gastronomie, iar eu imi doresc sa ofer acelasi lucru clientilor mei , astfel incat multumirea lor reprezinta obiectivul Cofetariei Armonia.

In prezent, Cofetaria Armonia se afla printre cele mai renumite locuri in care atat cei mici, cat si cei mari vin cu mare drag pentru a degusta cele mai fine si elegante deserturi care imbina gusturi si texturi pe placul inimii.  Experienta pe care am acumulat-o m-a ajutat sa creez zeci de retete, sute de preparate atat spre deliciul celor mici, cat si pentru deliciul celor mari. De la torturi de tot soiul, prajituri in felurite forme pana la produse de patiserie si panificatie realizam pentru clientii nostri cele mai renumite retete mergand pe linia gastronomiei internationale franceze pe care o inseram cu succes traditiilor romanesti.  

Cofetaria Armonia va asteapta cu usile deschise ori de cate ori doriti sa va rasfatati cu minunatele produse pe care le realizam in propriul laborator din cele mai proaspete si naturale ingrediente!  Noi vom aduce Armonia in casa dumneavoastra prin gusturile si aromele produselor noastre care merita sa se regaseasca in lista de optiuni pe care o veti planifica cat de curand!


Click